ERA, de faculteitsvereniging van Wijsbegeerte aan de Erasmus Universiteit, organiseert 12 december een informatiebijeenkomst over de toekomst van de opleiding filosofie.

Na het bericht van de decaan Jack Vromen dat de faculteit Wijsbegeerte mogelijk zal ophouden te bestaan, kreeg ERA veel vragen van studenten. “Bijvoorbeeld over wat het betekent voor de huidige studenten en wat de redenen zijn voor de reorganisatie”, zegt Maria Brederode, filosofiestudent en secretaris van ERA. De faculteitsvereniging belegt daarom een informatiebijeenkomst voor de studenten. Hierbij zullen decaan Vromen en opleidingsdirecteur Bart Leeuwenburgh aanwezig zijn om alle vragen te beantwoorden. Tijd en plaats zullen bekend worden gemaakt op de website van ERA. DR 

Update 09-12: De bijeenkomst is op vrijdag 12 december, om 15.30 uur in CT-01.