ESHCC is verhuisd naar het Van der Gootgebouw

De afgelopen dagen was de Erasmus School of History, Culture & Communication (ESHCC) druk bezig met verhuizen naar het Van der Gootgebouw. Vandaag heeft de faculteit daar zijn deuren geopend. 

Studenten Geschiedenis, Media & Communicatie en Cultuurwetenschappen opgelet: je kunt je docenten voortaan niet meer vinden in gebouw L, officieel het Sandersgebouw. Vanwege de komst van een heuse moot court (proefrechtbank), een nieuw studielandschap en een bibliotheek wordt dat pand het komende half jaar grondig gerenoveerd. Daarom waren verhuizers afgelopen week druk bezig met het verplaatsen van tafels, stoelen, boeken, proefschriften en kantoorartikelen van de ESHCC naar het Van der Gootgebouw, beter bekend als het M-gebouw.

De nieuwe ESHCC-verdiepingen zijn licht en transparant

De faculteit voor geschiedenis, cultuur- en communicatiewetenschappen betrekt in het Van der Gootgebouw de zesde, zevende en achtste verdieping, die door de flinke hoeveelheid glas een stuk lichter en transparanter zijn dan de oude kantoren. Hoewel de nieuwe thuishaven van de ESHCC vol staat met verhuisdozen en containers en dus nog wel enigszins rommelig oogt, is de verhuizing volgens medewerker Onderwijsvoorlichting Sonja Braber vlekkeloos verlopen. “Iedereen heeft inmiddels z’n plekje gevonden, en gelukkig zijn er geen spullen kwijtgeraakt. We zijn erg blij met deze mooie nieuwe ruimte.” MvS

Een Fatboy kan natuurlijk niet ontbreken op een nieuw kantoor.

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Hiermee kun je je aanmelden voor de EM nieuwsbrief. Je krijgt elke donderdag een mail met het belangrijkste nieuws van de week. Er is een Nederlandstalige en een Engelstalige editie.

    Vragen over de nieuwsbrief? Lees eerst onze veelgestelde vragen.