Win een studentenkamer naar keuze van woningstichting SSH Rotterdam; dat is de  Eurekaweekactie van EM dit jaar.

Op kamers gaan in Rotterdam levert je een hoop op: vrijheid, zelfstandigheid en je leert koken en schoonmaken (denkt je moeder in ieder geval). Bovendien houd je tijd over om te sporten, voor een bijbaan en hoef je tijden het stappen nooit na te denken over hoe laat de laatste bus of trein gaat. Aanrader dus!

Win kamer naar keuze

Zeker als je bijna niets hoeft te doen om een mooie kamer te bemachtigen. EM mag tijdens de Eurekaweek van woningstichting SSH Rotterdam een kamer naar keuze weggeven aan een eerstejaars. Zoek daarom op de informatiemarkt (woensdag) onze geïmproviseerde studentenkamer op, ga op de foto in de studentikoze fauteuil en doe mee met onze ‘like-actie’ op Facebook. Deel jouw foto onder vrienden en scoor zoveel mogelijk ‘duimpjes omhoog’! Met een beetje geluk woon jij lekker op je eigen stek als het collegejaar begint. Laat dat studentenleven maar beginnen!

EM doet de hele week uitgebreid verslag van de Eurekaweek. Kijk op www.erasmusmagazine.nl/eurekaweek om niets te missen!