Maximata: lekker divers netwerken

Wat te doen na je studie? Het blijft een vraag die veel studenten bezig houdt. Maximata wil je daarbij helpen: dit recruitment event richt zich op culturele diversiteit op de arbeidsmarkt, en vindt vandaag plaats op de campus.

In het M-gebouw kun je vandaag terecht voor een masterclass over netwerken, Maximata Talks van diverse gastsprekers, en de dag wordt uiteraard afgesloten met een netwerk borrel.

Het doel van het evenement is om studenten en professionals van verschillende achtergronden te verbinden. Ook de gastsprekers zijn divers. Zo komt Ernesto Hoost, viervoudig wereldkampioen K-1vechten vertellen over zijn champion’s mind en komt Bernard ter Haar, directeur-generaal Participatie en Inkomenswaarborg bij het ministerie Sociale Zaken en Werkgelegenheid praten over onbenut talent op de arbeidsmarkt.

Het evenement vindt vandaag plaats in het Expo- en Congrescentrum in het M-gebouw vanaf 1 uur. Het is mogelijk om je ter plekke last-minute aan te melden, of een mailtje te sturen naar info@maximata.nl. IS

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Hiermee kun je je aanmelden voor de EM nieuwsbrief. Je krijgt elke donderdag een mail met het belangrijkste nieuws van de week. Er is een Nederlandstalige en een Engelstalige editie.

    Vragen over de nieuwsbrief? Lees eerst onze veelgestelde vragen.