Gisteren werd in restaurant Siena de Centennial Art Expo officieel geopend.  Tot 2 mei zijn zestig kunstwerken van studenten en medewerkers te zien op de tweede en derde galerij van de C-hal. Daarna verhuist de tentoonstelling naar het Erasmus MC.

De Erasmus School of Economics (ESE) bestaat honderd jaar en dat wordt met allerhande activiteiten gevierd. Zo ook met een heuse kunsttentoonstelling met als thema ‘impact’.  Zo’n zestig studenten en medewerkers  hebben werk ingestuurd, onder wie natuurlijk de kunstzinnige decaan van de ESE. Hoewel zeer uiteenlopend in kwaliteit, is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen in de C-hal: schilderijen, foto’s, collages, er is van alles te zien. Maandag konden de kunstenaars  al kortstondig elkaars werken bewonderen, vanaf vandaag  is dat mogelijk voor iedereen. Ook jurylid en voormalig rector Steven Lamberts was present; hij had na een korte rondgang over de galerijen  zijn shortlist al klaar. GvdE/foto Michel de Groot

EM sprak met vier van de kunstenaars over hun werk. Lees het artikel hier.