Muzikale donderdagavond in paviljoen

De eerste aflevering van EP-sessies was muzikaal gezien absoluut van niveau. Dat had meer publiek verdiend.

Het Erasmus Paviljoen vormde donderdagavond 13 februari het decor voor een tiental korte optredens van student-muzikanten. ‘Oude rotten’, zoals Guus Bok – ditmaal zonder zijn rock-’n-rollband, maar alleen achter  de toetsen – wisselden af met nieuwelingen, zoals de Italiaanse Media- en Communicatiestudent Emanuele Conte en akoestisch folkzanger/gitarist Daniël Boonstra. Veel zang en gitaar dus deze avond, slechts een enkel duo was louter instrumentaal, maar bijna allemaal van zeker niveau. Jammer genoeg was het Paviljoen uiterst magertjes bezet. De tweede aflevering van de EP-sessies staat gepland voor 27 maart. GvdE/foto’s Kirstin Feberwee

Guus Bok

Daniel Boonstra

Emanuele Conte

Maaike Siegerist

Gerardo Flores

Charlotte Caspers

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Hiermee kun je je aanmelden voor de EM nieuwsbrief. Je krijgt elke donderdag een mail met het belangrijkste nieuws van de week. Er is een Nederlandstalige en een Engelstalige editie.

    Vragen over de nieuwsbrief? Lees eerst onze veelgestelde vragen.