De Universiteitsbibliotheek sluit vanavond om 22.00 uur en wordt komende twee dagen omgebouwd tot club voor het uitverkochte lustrumfeest van donderdagavond. Dat betekent dat de UB gesloten is voor studenten, maar die kunnen terecht in het G- of V-gebouw.

Op de site van de UB staat een hele lijst met ruimtes in het G- en V-gebouw waar studenten terecht kunnen van 9.00 uur tot 17.00 uur. Ook is het studielandschap van de rechtenfaculteit in het G-gebouw geopend van 9.00 uur tot 19.00 uur. Daar is bovendien de literatuur naartoe verhuisd voor de studenten van de sociale faculteit, zodat zij alsnog hun benodigde bronnen kunnen vinden.

Losgaan op Bakermat en Goldfish

De UB is op zaterdag 9 november om 10.00 uur weer geopend. Als het goed is, zijn dan alle sporen van het eeuwfeest, dat plaatsvindt op de begane grond, uitgewist. Bij de ingang vanuit de luchtbrug komt een loungegedeelte en kunnen bezoekers muntjes halen. Verderop in de Langeveldzaal zal het podium komen te staan, waar onder andere Bakermat en Goldfish gaan optreden. LJ