Deelnemers aan de STAR Management Week kunnen de campus vandaag van grote hoogte bewonderen. Tot 16.00 uur kunnen studenten aan de Rotterdam School of Management (RSM) abseilen vanaf het hoogste gebouw op de EUR.

Stoere studenten die geen last hebben van hoogtevrees en niet schrikken van een regenbuitje, kunnen zich op de zeventiende verdieping van het H-gebouw melden. Voorwaarde is wel dat ze beschikken over een Main Ticket voor de STAR Management Week.

Ter promotie van de jaarlijkse carrièreweek is het voor bedrijfskundestudenten mogelijk om, uiteraard stevig vastzittend aan een touw, af te dalen vanaf de zeventiende verdieping van de gigant op campus Woudestein. Durf jij dit aan? Een Main Ticket voor de STAR Management Week, die duurt van 28 oktober tot en met 7 november, is hier verkrijgbaar. MvS