Een studentenvereniging is dé perfecte plek om jouw studententijd compleet te maken. Zo vinden ze bij de Rotterdamse Kamer van Verenigingen. Je maakt er nieuwe vrienden,  doet commissie- en bestuurservaring op en je pikt de leukste feesten mee. De Eurekaweek is dé uitgelezen kans om eens bij iedere club rond te neuzen.

Bij de Rotterdamse Kamer van Verenigingen zijn zes verschillende studentenverenigingen aangesloten: RSC, Laurentius, RVSV, SSR-R, RSG en NSR. Allemaal hebben ze hun eigen karakter, tradities en gebruiken. Maar welke past nu het best bij jou? Tijdens de Eurekaweek krijg je uitgebreid de kans om alle verenigingen van dichtbij te leren kennen.

Polsbandjes

Ben jij geïnteresseerd in de studentenverenigingen maar loop je geen Eurekaweek? Geen nood. Via de Rotterdamse Kamer van Verenigingen kun je voor 15 euro een polsbandje kopen waarmee je alsnog naar binnen kunt. Je moet dan wél eerste- of tweedejaars student zijn aan de EUR of aan een Rotterdamse hbo-instelling en niet al lid zijn bij één van de zes studentengezelligheidsverenigingen. SvdM

Wil je weten wat de verenigingen tijdens de Eurekaweek doen? Kijk dan op de eurekaweekpagina’s van de verenigingen:

RSC

Laurentius

RVSV

SSR-R

RSG

NSR