Het betaald parkeren op de campus van de EUR is uitgesteld tot 15 juni. Uit een test bleek dat er nog technische aanpassingen nodig zijn voordat de Honeywell-pas gebruikt kan worden als opwaardeerkaart. Het betaald parkeren zou eigenlijk per 1 mei ingaan.

Medewerkers kunnen hun Honeywell-passen vanaf 15 juni opwaarderen op zes betaalautomaten op de campus. De gratis parkeerdagen die iedereen krijgt, kunnen meteen gebruikt worden bij het uitrijden. Om alles soepel te laten verlopen is er assistentie aanwezig bij de slagbomen op maandag 17 en dinsdag 18 juni.

Kentekenherkenning

De kentekenherkenning als identificatiemiddel wordt nog niet ingeschakeld. De eerstkomende tijd moeten automobilisten nog hun pas voor de kaartlezer houden.

Driemaal is scheepsrecht

Het betaald parkeren is nu voor de derde keer uitgesteld. Eigenlijk zou het per 1 januari ingaan, maar omdat de parkeergarage nog niet gereed was werd het eerst uitgesteld tot 1 maart en later zelfs tot 1 mei. PM