Nieuwe baas voor EUR-bieb

Dr. Matthijs van Otegem wordt de nieuwe Bibliothecaris van de Universiteit en directeur van de Universiteitsbibliotheek van de EUR. Hij volgt per 1 september Paul Soetaert op, die met pensioen gaat.

Van Otegem maakt nu nog onderdeel uit van het directieteam van de Koninklijke Bibliotheek in Den Haag.  Hij is er ook Hoofd sector Productie & Beheer.  De nieuwe directeur haalde in 1997 bij de Universiteit van Amsterdam zijn doctoraal Neerlandistiek en een jaar later zijn doctoraal Boek- en Informatiewetenschap. In 2002 promoveerde hij aan de Universiteit Utrecht  met het proefschrift ‘A bibliography of the works of Descartes (1637-1704)’.  

In de huidige editie van Erasmus Magazine is een interview met de vertrekkende directeur Paul Soetaert te lezen (p. 20-21).  PM

Deel dit artikel

Wat gebeurt er allemaal op deze universiteit?AgendaLees meer EM-verslaggeefster Tara Lewis vraagt iedere maand aan een thuiswoner: mag ik met je mee? Deze maand stapte ze met T… twitter.com/i/web/status/93183… @ErasmusMagKroegen van RotterdamMeer informatie »