GEWIJZIGD 19-03-13

Studenten met muzikaal talent kunnen tot 20 maart een liedje over Rotterdam insturen voor een talentenjacht die Erasmus Sport mede organiseert. De muzikale wedstrijd vindt plaats op 28 maart in verschillende kroegen na afloop van de eerste zwemtraining in open water.

De muzikale talentenjacht ‘Rondje Noordereiland’ vindt plaats in verschillende kroegen op het Rotterdamse Noordereiland. Het is het startschot van een nieuw open-water-zwemseizoen en een opmaat naar het zwemevenement Rotterdam Swim op 25 augustus. De winnaar van de muzikale talentenjacht mag optreden tijdens het evenement, waar deelnemers op verschilende afstanden hun krachten kunnen meten in de Maas.

Meedoen?

Geïnteresseerde EUR studenten kunnen tot 20 maart een liedje over Rotterdam insturen naar [email protected] LJa