Van 14 tot 25 januari kan door studenten bij Erasmus Sport een Fit in Five pas worden aangeschaft voor € 55,-.

‘Is het jouw goede voornemen om fitter te worden en te zorgen dat je klaar bent voor de zomer? Werk bij Erasmus Sport aan die gezonde uitstraling en een beach proof lichaam met de Fit in Five-sportpas. Begin nu en geniet deze zomer van het resultaat!’ Met deze ronkende zinnen kondigt Erasmus Sport haar speciale actie aan om studenten goedkoop vijf maanden aan het aan het sporten te krijgen. De pas is namelijk tot en met 17 juni van dit jaar geldig.

Origineelste poster

Fit in Five zal deze week ludiek worden gepromoot op de campus. Bovendien zijn er enkele ludieke online-acties aan Fit in Five verbonden: zo kunnen degenen die op Facebook de leukste variaties op de Fit in five-poster maken – en hiervoor de meeste likes ontvangen – het geld voor hun pas terugkrijgen. Uploaden voor 25 januari! Winnaars worden in februari bekendgemaakt.

Leukste verslag

Ook voor studenten die een pas hebben aangeschaft en vervolgens het beste verslag maken van hun eigen ervaringen gedurende vijf maanden sporten (bijvoorbeeld met foto’s, collages of blogs), liggen prijzen klaar, zoals volledige teruggave van het bedrag van de pas. Het verslag moet voor 1 juni worden gestuurd naar [email protected] en zal worden beoordeeld door een deskundige jury, bestaand uit de eindredacteur van Erasmus Magazine (wat betreft de verslaglegging) en iemand van Erasmus Sport (wat betreft het fysiek-esthetische resultaat). GvdE

Voor meer informatie zie www.erasmussport.nl