Bollebozen met een mooie kop, babes met een goed stel hersenen en durfals met een grote mond: allemaal mogen ze zich inschrijven voor de verkiezing ‘Student of the year 2012’.

Voor de tiende keer op rij is Studenten.net op zoek naar jongens en meisje die beauty én brains bezitten. De verkiezing is in de afgelopen tien jaar uitgegroeid van een parade van vrouwelijk schoon, naar een competitie waar ook mannen aan deel kunnen nemen. Het doet er zelfs toe of je ook iets te melden hebt. De studenten worden namelijk getest op intelligentie, hun vlotte babbel en uiteraard op de looks.

Aanmelden

Studenten uit heel Nederland kunnen zich aanmelden op de website www.studentoftheyear.nl waar zij een profiel kunnen invullen met vragen over henzelf, aangevuld met foto’s. In maart start de eerste (online) stemronde. Finalisten van voorgaande jaren konden hun vlotte babbel meteen in praktijk brengen, want ze werden uitgenodigd door tout Hilversum

Aan het winnen van de titel zit ook een prijzenpakket verbonden, maar dat wordt pas in maart bekend gemaakt. EvE / Studenten.net