FSW-studenten klagen over het PC-landschap van hun faculteit. “De computers zijn ontzettend traag. Soms lopen de PC’s vast en moet je 5 tot 10 minuten wachten voordat je weer verder kan.” Dat vertelt de voorzitter van de studentengeleding tijdens de faculteitsvergadering FSW van 16 januari.

Er zijn meer klachten. Onlangs is er een SPSS-toets niet doorgegaan omdat de computers vastliepen.

Wilco te Winkel van het bureau FSW erkent dat er problemen zijn. “We zijn bezig om dit te verhelpen. Achter de schermen is een technisch team druk aan het werk”. Te Winkel wil een icoontje op iedere desktop van het PC-landschap in gebouw T. “Klik dit icoontje aan en meld je klacht. Ik kan het dan niet direct technisch oplossen, maar ik kan wel de problemen in kaart brengen en dat is essentieel voor een –hopelijk- snelle oplossing”.

De studenten leken tevreden met de toelichting van Te Winkel. In de volgende faculteitsvergadering staat dit punt niet meer op de agenda, tenzij de problemen aanhouden natuurlijk.

EvE