Hoger onderwijs onder vuur

Pretstudenten, lage rendementen, de harde knip, diplomafraude, fusies en topsalarissen. Studenten zien door de bomen het bos niet meer. Zij die de weg nog wel kunnen vinden, zien Staatssecretaris Zijlstra er met de botte bijldoorheen gaan. Dan kun je vanuit je luie stoel gaan zitten mopperen,maar je kunt natuurlijk ook de dialoog aangaan.

Staatssecretaris Zijlstra zal in de Rode Hoed in Amsterdam alle vragen van nieuwsgierige studenten beantwoorden. Want gaat het nu goed of slecht in het hoger onderwijs?

Wat: Hoger onderwijs onder vuur

Waar: Rode Hoed

Wanneer: zondag 15 januari

Hoe laat: 16.00 uur

Deel dit artikel

Wat gebeurt er allemaal op deze universiteit?AgendaLees meer EM-verslaggeefster Tara Lewis vraagt iedere maand aan een thuiswoner: mag ik met je mee? Deze maand stapte ze met T… twitter.com/i/web/status/93183… @ErasmusMagKroegen van RotterdamMeer informatie »