Het aantal inzendingen voor de expositie van faculteitsvereniging Histartes valt vies tegen. Lisa Fuchs van de organisatie vertelt dat er nog maar een paar creaties binnen zijn. “We hopen dat er aanzienlijk meer kunstenaars zijn die hun werk willen laten zien.”

Alle studenten van de EUR mogen meedoen met de HistartesEXPO. Hiervoor moeten zij een schilderij, foto of grafisch ontwerp maken. De beste inzendingen worden vier dagen tentoongesteld in het L-gebouw. Een heuse vakjury bepaalt wie de uiteindelijke winnaar is. Robert Vorstman (schilder) en Koen van Eijck (Associate Professor, Department of Arts and Culture Studies EUR) bepalen welk kunstwerk er een jaar lang in één van de lokalen van gebouw L komt te hangen.

HistartesEXPO wordt gehouden van 21 t/m 24 mei in het L-gebouw van de EUR. het thema van dit jaar is ‘Kleurrijk Rotterdam’. Ben jij creatief? Laat het zien en stuur je inzending naar [email protected]