Studenten helpen DUO met voorlichten

De Dienst Uitvoering Onderwijs DUO gaat student-redacteuren werven die de teksten op de website begrijpelijker moeten maken voor studenten.

Staatssecretaris Zijlstra maakte dit vanochtend bekend tijdens het overleg met de studentenorganisaties. Op de teksten die nu op de DUO-website staan is volgens de bewindsman weinig aan te merken. Maar als studenten er aan meewerken sluiten ze mogelijk beter aan bij hun belevingswereld

Werken als uitzendkracht

De studentenorganisaties mogen het plan verder uitwerken, met als uitgangspunt dat de studentredacteuren hooguit een jaar lang acht uur per week als uitzendkracht aan de slag kunnen. Het salaris is “marktconform”. HOP

Deel dit artikel

Wat gebeurt er allemaal op deze universiteit?AgendaLees meer EM-verslaggeefster Tara Lewis vraagt iedere maand aan een thuiswoner: mag ik met je mee? Deze maand stapte ze met T… twitter.com/i/web/status/93183… @ErasmusMagKroegen van RotterdamMeer informatie »