Onbekend is wie in de afgelopen maanden A4’tjes heeft opgehangen in het sportcentrum van Erasmus Sport.

 ‘Op eigen risico’ stond er op het briefje dat 6 december werd gevonden in dameskleedkamer 1 op de benedenverdieping. Geen afzender, maar Erasmus Sport heeft dit niet opgehangen, verzekert de beheerder van het sportgebouw, Frans van der Kroef.

Erasmus Sport sloot dameskleedkamer 1 af, nadat er binnen een mysterieus briefje was gevonden op 6 december.

Logo Erasmus Sport

Een ander briefje werd op 7 november gevonden op de deur van de dameskleedkamer bij de fitnessruimte. Er stond twee keer het logo van Erasmus Sport op en de boodschap dat de kleedkamer buiten gebruik was. De dames werden doorverwezen naar een andere kleedruimte.

Verborgen camera

Van der Kroef kon niets geks ontdekken in de kleedkamer bij de fitness toen hij er een kijkje nam. “Ik verwachtte misschien een cameraatje te vinden of een kijkgaatje, maar alles leek normaal.” Ook controleerde hij de kleedkamer waar naar verwezen werd, maar ook daar leek alles in orde. Hij begrijpt niet waarom iemand er lol aan beleefd om zulke briefjes op te hangen, of wat het doel is.

Opletten

Beter opletten is het enige dat hij en zijn collega’s kunnen doen, maar dat is lastig in zo’n groot gebouw. Wie daarom ergens een A4’tje ziet hangen met een boodschap van bovenstaande strekking, kan dat melden bij de balie. LJ