Kleine brand in kelder L-gebouw

Woensdagochtend is er in de leidingenkelder onder het L-gebouw een kleine brand ontstaan. Hierdoor is het restaurant De Carrousel vandaag gesloten. Aan het eind van de dag zal het restaurant weer open zijn.

Het brandje ontstond doordat er een voedingskabel richting de keukenapparatuur lag te smeulen. Deze veroorzaakte vervolgens een kleine brand, waarna de brandweer werd ingeschakeld. Doordat De Carrousel vervolgens geen stroom meer had, werd deze gesloten.

Op dit moment vinden er reparatiewerkzaamheden plaats in het restaurant, zodat deze morgenochtend weer open kan. De rest van het L-gebouw is wel gewoon de hele dag open. Bij de brand zijn geen persoonlijke slachtoffers gevallen. BK

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Hiermee kun je je aanmelden voor de EM nieuwsbrief. Je krijgt elke donderdag een mail met het belangrijkste nieuws van de week. Er is een Nederlandstalige en een Engelstalige editie.

    Vragen over de nieuwsbrief? Lees eerst onze veelgestelde vragen.