Feest in de C-hal

Met een groots feest zal op vrijdag 27 mei afscheid worden genomen van het C-gebouw in zijn huidige vorm. Die avond organiseert de Economische Faculteits Vereniging (EFR) vanaf tien uur een feest voor studenten van de hele universiteit.

DJ’s Dennis Verheugd en Jens Timmermans van Radio 538 en de Hermes House Band zullen onder andere voor de muziek zorgen en het bier kost slechts één euro vijftig. Er is plek voor tweeduizend studenten van alle faculteiten. Kaartjes kosten acht euro en zijn vanaf 16 mei, één uur ’s middags te koop in de C-hal en via de website. BK

De C-hal, waar het feest zal plaatsvinden 

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Hiermee kun je je aanmelden voor de EM nieuwsbrief. Je krijgt elke donderdag een mail met het belangrijkste nieuws van de week. Er is een Nederlandstalige en een Engelstalige editie.

    Vragen over de nieuwsbrief? Lees eerst onze veelgestelde vragen.