Is je weg op de campus al een paar keer versperd door een ijzeren hek en moest je omlopen om het juiste gebouw te bereiken? Lees hieronder welke routes de komende tijd wel en niet bereikbaar zijn.

Bouwterrein

De Hogeschoollaan en Carillonlaan zijn nu al niet meer bereikbaar vanaf de hoofdingang bij de rotonde, en dat zal tot 2013 zo blijven. Het grasveld voor het C-gebouw dat nu op de schop ligt zal tijdens de verbouwing dienst doen als bouwterrein (zie gele vlak op de onderstaande kaart). Het plein voor de C-hal is nog wel bereikbaar, maar alleen van binnenuit of vanaf de Institutenlaan via een doorgang naast het H-gebouw.

Plattegrond van campus Woudestein, met in groen de tijdelijke looproute en in geel de wegen die nu al afgesloten zijn

Het gebied voor de C-hal zal dienst doen als bouwtterrein

Rechts op de rotonde

Wie via de hoofdingang de campus opkomt, kan dus niet meer na de rotonde over de Hogeschoollaan. Voorlopig moet de rechterafslag op de rotonde worden genomen, waarna je op de Thomas Morelaan komt. Nu is het nog mogelijk om daarna het L-gebouw door te steken om op de Institutenlaan te komen, maar ook dat zal niet lang meer duren.

Via het L-gebouw de Institutenlaan op is binnenkort ook niet meer mogelijk

Tijdelijke looproutes

Tussen nu en twee weken zal de Institutenlaan voor het L-gebouw worden afgesloten, de hekken daarvoor worden nu al geplaatst. Om toch bij het Tinbergen Plaza te kunnen komen, zal er een tijdelijke looproute (zie groene lijnen op de kaart) tussen het L-gebouw en parkeerdeck P4 worden aangelegd. Ook daar wordt nu al aan gewerkt. De Institutenlaan zal dan tot aan de (tevens afgesloten) Hogeschoollaan te bereiken zijn. BK

De hekken die de Institutenlaan moeten gaan afsluiten worden al geplaatst

De tijdelijke looproute wordt op dit moment aangelegd

De precieze weergave van de bouwterreinen en looproutes.

Plattegrond Woudestein