Ben jij verslaafd aan voetballen op de Playstation? Doe dan 17 april mee aan het eerste ‘EUR Fifa Tournament’ in het sportgebouw op campus Woudestein.

Waarom niet eens een potje voetballen met een controller in je hand in plaats van de bal aan de voet, moet de organisatie van het playstationtoernooi gedacht hebben. Probeer als Wesley Sneijder of Lionel Messi zo ver mogelijk te komen in het voetbaltoernooi, want de winnaar krijgt een paar honderd euro (afhankelijk van het aantal aanmeldingen). Ook de nummers twee tot en met vier verdienen een geldprijs en alle winnaars krijgen bovendien een koptelefoon.

Meer dames graag

Volgens Wim Kuijvenhoven van de marketingcommissie van Erasmus Sport hebben zich al 120 spelers aangemeld. “Ja, hoofdzakelijk mannen inderdaad”, lacht hij. “Voor de sfeer zou het leuk zijn als er ook nog een paar meiden mee zouden doen.” In totaal kunnen 128 teams van twee personen meedoen. Het inschrijfgeld is 10 euro per persoon. Inschrijven kan via Facebook. LJ

Aanvang: 13.30 uur