Na de olifanten van afgelopen dinsdag verscheen er vandaag ook een ijsbeer op de campus. Geen echte dit keer, maar ook deze trok aardig wat bekijks. Ter promotie van ‘Make a Difference 2011’ deelde de ijsbeer – die het ontzettend warm had met deze temperatuur – flyers en biologische appeltjes uit.

In het L-gebouw en de C-hal kregen studenten en medewerkers vandaag een biologisch appeltje in de handen gedrukt. Op 6 april vindt namelijk Make a Difference 2011 plaats, een vanaf nu jaarlijks terugkerend event waarop progressieve bedrijven workshops geven en hun ‘groene’ strategie voorleggen.

Benieuwd hoe deze bedrijven verantwoord  handelen? Schrijf je dan voor 31 maart in voor de workshops. Je leert dan niet alleen over de persoonlijke ervaringen van KPN, PWC, Tridos Bank, Van Gansewinkel en Unilever, maar krijgt tussen de middag ook nog eens gratis een biologische lunch voorgeschoteld. BK