Op 8 november 2013 bestaat de Erasmus Universiteit honderd jaar. Het College van Bestuur roept studenten op om mee te denken over een slogan.

Het Leitmotiv, zoals collegevoorzitter Pauline van der Meer Mohr het gewichtig noemt, moet bruikbaar zijn bij alle uitingen van het eeuwfeest. Verder zijn er geen beperkingen en geen voorwaarden. Zolang de slogan of het motto maar voor 1 januari 2011 ingezonden is.

Bruisend

“Dit eeuwfeest mag en zal niet ongemerkt voorbij gaan”, laat Van der Meer Mohr weten. “De eerste initiatieven zijn nu al  genomen ter voorbereiding op een feestelijk, bruisend, bezielend en memorabel lustrumprogramma.”

Eer

Uit alle inzendingen wordt uiteindelijk één winnaar gekozen door de universitaire lustrumcommissie. Die ontvangt 100 euro, maar vooral: “de eer en een VIP-behandeling in 2013, als student of als afgestudeerde”. GM

Inzendingen kunnen voor 1 januari 2011 naar [email protected].