Op donderdag 11 november, ter ere van de dag van de duurzaamheid, ontving het College van Bestuur (CvB) uit handen van GreenEUR-studenten een symbolisch hazelnootboompje.

De duurzame studentenorganisatie overhandigde het drietal hazelnootboompjes als aanmoediging van de verduurzaming van het beleid. De boom staat volgens verschillende mythen voor wijsheid, kennis en inspiratie.

Landelijke campagne

Twee weken eerder stond de EUR ook al even in het teken van duurzaamheid. Eind oktober vond de aftrap plaats van een landelijke campagne, die het milieubewustzijn op universiteiten en hogescholen wil promoten.

Kledinginzameling

Naast het bezoek aan het College van Bestuur organiseerde GreenEUR donderdag een kledinginzamelingsactie. Studenten en medewerkers konden hun oude jas, ondergoed of schoenen inleveren voor het goede doel. De tien ingezamelde volle zakken worden gedoneerd aan het Leger des Heils.GM

Meer informatie?

GreenEUR is altijd op zoek naar studenten die het team willen komen versterken. Neem voor meer informatie contact op met Marc Overgaauw ([email protected]) of volg GreenEUR op Twitter.