Doe op 6 november mee met zumba, steps en/of aerobics in het Erasmus Sportcentrum en steun Pink Ribbon. Deelname aan deze ‘Pink Sensation’ kost 5 euro voor de hele dag.

Conny Knoppert en Priscilla Veenstra zijn als sportinstructeurs van het Erasmus Sportcentrum de initiatiefnemers voor ‘Pink Sensation 2010’. Belangeloos geven zij samen met collega en medeorganisator Ezi Ovunda een work-out op 6 november. ’s Middags kunnen geïnteresseerden meedoen aan een catwalkworkshop, die wordt verzorgd door modellenbureau MTQ. Bekijk het hele programma.

Iedereen kent wel iemand met kanker

“We wilden door middel van sport iets betekenen voor een goed doel”, vertelt Knoppert. “Aangezien oktober de officiële borstkankermaand is, en omdat iedereen wel iemand kent die met deze ziekte te maken heeft, of heeft gehad, waren we er snel uit dat het Pink Ribbon moest worden.”

Shoppen voor Pink Ribbon

Behalve sporten kun je Pink Ribbon die dag ook steunen door een tas of portemonnee van It-Bag aan te schaffen. Een deel van je gekochte tas wordt gedoneerd aan Pink Ribbon. En geheel in stijl zijn er roze koeken om al die verbrande energie weer aan te vullen. LJ

Iedereen is welkom bij Pink Sensation, ook mannen! Je hoeft geen sportkaart te hebben om mee te doen. Schrijf je nu in