Prinsjesdag 2010: de Ridderzaal in de Senaatszaal

Bekijk de live-uitzending van Prinsjesdag op campus Woudestein en praat er direct over mee.

Op de derde dinsdag van september vindt traditiegetrouw Prinsjesdag plaats. De eerste vergadering van de Staten-Generaal en het nieuwe werkjaar, worden geopend door de Troonrede en de daaropvolgende overhandiging van de rijksbegroting en Miljoenennota. Is de Troonrede en de rijksbegroting sowieso elk jaar reden tot beroering, dit jaar is het zelfs de vraag hoeveel weken, zo niet dagen, de rijksbegroting actueel blijft.

Studium Generale biedt studenten en medewerkers de mogelijkheid om de Troonrede live te volgen en na afloop informeel te discussiëren met elkaar over het belang van de Troonrede, hoedjes en oplossingen voor het begrotingstekort. Moderatie: Wieneke Gunneweg, hoofdredacteur EM.

Datum: 21 september 2010

Tijd:

12.30h. inloop

12.45h. start live-uitzending NOS

14.00h. (uiterlijke) einde live-uitzending & aansluitend mogelijkheid tot informele discussie met aanwezigen

Locatie: Senaatszaal (boven de Aula), EUR/Campus Woudestein

Aanmelders hebben voorrang dus reserveer! 

I.s.m. Erasmus Magazine, ESE en Erasmus Podium

Deel dit artikel

Wat gebeurt er allemaal op deze universiteit?AgendaLees meer ‘Don't expect real hockey here’. The Never Less hockey club is mostly about having fun, and less about playing seri… twitter.com/i/web/status/93336… @ErasmusMagKroegen van RotterdamMeer informatie »