Droom jij er ook van om eens als model in de schijnwerpers te staan? Dan is dit je kans. De 21-jarige fotografe en psychologiestudente Hanan Haddouch zoekt modellen voor een nieuwe foto-expositie over de multiculturele kant van de Erasmus Universiteit.

 “Rotterdam staat bekend om de grote hoeveelheid verschillende culturen en vooral de Erasmus Universiteit is erg multicultureel. Dit wil ik graag een keer op beeld vastleggen”, vertelt Haddouch.

Casting

Om zo veel mogelijk culturen af te beelden, is zij op zoek naar een groot aantal vrouwelijke EUR-studenten van de Erasmus Universiteit van verschillende etniciteiten die een fotoshoot willen doen. Op 21 juli zal er een casting plaatsvinden op campus Woudestein waar studentes zich vooraf voor moeten aanmelden. Ondanks dat er al veel reacties zijn binnengekomen volgens Haddouch, kun je je nog inschrijven. De fotoshoots zullen in juli en augustus plaatsvinden.

Glamour

In de luchtbrug van de Universiteitsbibliotheek zullen in september vijftien grote foto’s tentoongesteld worden. Elk ‘model’ wordt apart gefotografeerd en de look van de modellen zal verschillen. “Het moet bij de cultuur passen, maar de grote lijnen zullen hetzelfde zijn: glamorous, fashion en heel kleurrijk”, aldus de fotografe.

   

By Hanan Haddouch

Goed doel

Na afloop van de expositie wil Haddouch de foto’s verkopen en de opbrengst daarvan gaat dan naar een goed doel. “Ik hoorde dat een basisschool in Mali kinderboeken nodig heeft. Dat lijkt me een goede bestemming”, fantaseert de student, “De opbrengst gaat in ieder geval naar een kleine organisatie en naar kinderen. Dan weet ik zeker dat het goed terecht komt en kinderen zijn de toekomst waarin we moeten investeren.” MW

Aanmelden kan via: [email protected]

Zet in de email je maten, foto’s en eventuele ervaring.

Datum casting: woensdag 21 juli

Locatie: Erasmus Universiteit Rotterdam, E-gebouw

Website: www.phototastic.nl