Archana in race voor ‘Student of the Year’

Ze heeft bruine ogen, houdt van shoppen, dansen en lezen. Ze is voorzitter van het pleitdispuut en heeft een zwak voor Mark Rutte: ‘onze’ enige deelnemer aan de ‘Student of the Year Verkiezing’ is Archana Mahabiersing

Over Mark Rutte zegt zij in haar profiel op Student.net: “Hij haalt het niet bij Barack Obama en ik stem geen VVD, maar deze man komt eerlijk over, en soms wat nerveus. De meesten vinden hem misschien wel een ‘sukkeltje’, but I don’t care.”

Deze studente Nederlands is ook juridisch secretaresse en student-assistent. Qua boeken kiest ze voor ‘Lord of the rings’ en ‘Het Bernini Mysterie’ en qua muziek voor Mariah Carey, Christina Aguilera, Leona Lewis en James Morrison.

Stem op Archana en help haar naar de finale!

Deel dit artikel

Wat gebeurt er allemaal op deze universiteit?AgendaLees meer EM-verslaggeefster Tara Lewis vraagt iedere maand aan een thuiswoner: mag ik met je mee? Deze maand stapte ze met T… twitter.com/i/web/status/93183… @ErasmusMagKroegen van RotterdamMeer informatie »