Neelie Kroes opent academisch jaar

Neelie Kroes, eurocommissaris voor de Digitale Agenda, houdt een gastrede op 6 september tijdens de opening van het nieuwe academisch jaar. Ter ere van haar komst, organiseert de universiteit die dag een ‘IT-festival’ met als thema De virtuele campus: IT-ontwikkelingen in onderwijs en onderzoek.

Kroes is alumna van de Erasmus Universiteit en zal aan het einde van de middag het academisch publiek toespreken. Tijdens de zitting worden tevens de Onderwijsprijs, de onderzoeksprijs en twee prijzen voor talentvolle studenten uitgereikt. WG

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Hiermee kun je je aanmelden voor de EM nieuwsbrief. Je krijgt elke donderdag een mail met het belangrijkste nieuws van de week. Er is een Nederlandstalige en een Engelstalige editie.

    Vragen over de nieuwsbrief? Lees eerst onze veelgestelde vragen.