Lisette Prens, die vorig jaar op de EUR studeerde en dit jaar opnieuw eindexamen VWO deed, heeft haar doelstelling gehaald. Met een keurige cijferlijst kan ze komend studiejaar eindelijk beginnen aan de door haar zo gewenste geneeskundestudie.

“Ik heb er héél erg veel zin in”, vertelt een hoorbaar blije Prens over het komend studiejaar. Nadat ze tweemaal was uitgeloot voor geneeskunde, brak ze rigoreus met haar toenmalige studie aan de EUR om een laatste keer terug te keren in de schoolbanken en zo haar toegang af te dwingen.

Vakantie

Het bleek achteraf een verstandige move, want met een einduitslag met vier negens, vier achten en één zeven, weet Prens zich verzekerd van een plekje bij geneeskunde in het komend studiejaar. Na alle studiestress staat nu eerst een welverdiende vakantie op het programma. “Over drie weken vertrek ik naar Frankrijk. Lekker.” GH