Hoe gekleurd of kleurrijk zijn de Rotterdamse media? – 20-05-09

Hoe gekleurd of kleurrijk zijn de Rotterdamse media?

20-05-09 Aan de jaarlijkse Rotterdam Lezing was dit jaar een filmwedstrijd gekoppeld, georganiseerd door Erasmus Magazine. De opdracht: laat in 100 seconden zien hoe gekleurd of kleurrijk de Rotterdamse media zijn.

De winnaars zijn de studenten Wieger Maris en Christiaan Kanis. Volgens de jury maakten ze een stijlvol filmpje waarin ze de verantwoordelijkheid van de media op drie manieren toonden: media moeten allochtonen in Nederland juist weerspiegelen en voor Nederlandse mannen en vrouwen haalbare beelden schetsen. Het tweetal ontving een prijs van 100 euro.

De ideale media

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Hiermee kun je je aanmelden voor de EM nieuwsbrief. Je krijgt elke donderdag een mail met het belangrijkste nieuws van de week. Er is een Nederlandstalige en een Engelstalige editie.

    Vragen over de nieuwsbrief? Lees eerst onze veelgestelde vragen.