Hoe gekleurd of kleurrijk zijn de Rotterdamse media? – 20-05-09

Hoe gekleurd of kleurrijk zijn de Rotterdamse media?

20-05-09 Aan de jaarlijkse Rotterdam Lezing was dit jaar een filmwedstrijd gekoppeld, georganiseerd door Erasmus Magazine. De opdracht: laat in 100 seconden zien hoe gekleurd of kleurrijk de Rotterdamse media zijn.

De winnaars zijn de studenten Wieger Maris en Christiaan Kanis. Volgens de jury maakten ze een stijlvol filmpje waarin ze de verantwoordelijkheid van de media op drie manieren toonden: media moeten allochtonen in Nederland juist weerspiegelen en voor Nederlandse mannen en vrouwen haalbare beelden schetsen. Het tweetal ontving een prijs van 100 euro.

De ideale media

Deel dit artikel

Wat gebeurt er allemaal op deze universiteit?AgendaLees meer ‘Don't expect real hockey here’. The Never Less hockey club is mostly about having fun, and less about playing seri… twitter.com/i/web/status/93336… @ErasmusMagKroegen van RotterdamMeer informatie »