Etude, het restaurant in het H-gebouw, wordt verbouwd en heringericht en is vanaf nu tot 5 september gesloten.

Vanaf volgend studiejaar zal Etude er heel anders uitzien, als we de ‘artist impressions’ van de betrokken architect mogen geloven. Het doel is om door herinrichting het restaurant sfeervoller, multifunctioneler en moderner te maken.

Hoe Etude er na de zomer uitziet? Via brede entreedeuren kom je in het ‘meetingpoint’. Vanaf dat punt kun je het aanbod van de nieuwe cateraar Albron bekijken en je keuze maken. Na de kassa kom je in het gebied waar je kunt neerploffen.

 

Drie gebieden

Je kunt dan kiezen voor hoge smalle tafels en hoge krukken in de ‘lounge’ of voor de lange lage tafels met bankjes van de ‘picknick’-omgeving. Een derde optie zijn de losse tafeltjes met stoeltjes en bankjes met een hoge rug, in het ‘classic’ gedeelte.

Meer plekjes

Door de uitvoering van alternatieve indelingen wordt het aantal zitplaatsen in de classic- en picknicksfeer vergroot. In de classic style is er zitplek voor 144 personen, in de picknickomgeving voor 56 personen.

Lunch tijdens de zomer

Tijdens de herinrichting van de Etude is het broodjesassortiment van de koffiecorner in de C-hal extra uitgebreid. Je kunt ook de cateringvoorzieningen in de Carrousel in het L-gebouw gebruiken. MM