Rotterdam heeft vele imago’s: van waterstad tot havenstad, en van festivalstad tot SkyscraperCity. Maar hoe zie jij Rotterdam eigenlijk? Denk jij ook mee over de identiteit van Rotterdam? Ja toch!

Doe dan mee aan de fotowedstrijd van de Rotterdam Lezing! Stuur je foto’s (minimaal 1, maximaal 3) uiterlijk vóór 5 mei in naar: [email protected] en win een mooie prijs: publicatie in Erasmus Magazine en een tentoonstelling op de campus.

De foto’s worden beoordeeld door een deskundige jury onder leiding van prof. drs. Frits Gierstberg (hoofd tentoonstellingen Nederlands Fotomuseum en bijzonder hoogleraar fotografie EUR). De winnaar wordt bekend gemaakt op 18 mei tijdens de Rotterdam Lezing.

In deze lezing zal prof. dr. Godfried Engbersen (hoogleraar Algemene Sociologie aan de EUR) onder andere nagaan of de uiteenlopende imago’s van Rotterdam wel bij de stad passen.