Rotterdam door jouw ogen

Rotterdam heeft vele imago’s: van waterstad tot havenstad, en van festivalstad tot SkyscraperCity. Maar hoe zie jij Rotterdam eigenlijk? Denk jij ook mee over de identiteit van Rotterdam? Ja toch!

Doe dan mee aan de fotowedstrijd van de Rotterdam Lezing! Stuur je foto’s (minimaal 1, maximaal 3) uiterlijk vóór 5 mei in naar: gunneweg@em.eur.nl en win een mooie prijs: publicatie in Erasmus Magazine en een tentoonstelling op de campus.

De foto’s worden beoordeeld door een deskundige jury onder leiding van prof. drs. Frits Gierstberg (hoofd tentoonstellingen Nederlands Fotomuseum en bijzonder hoogleraar fotografie EUR). De winnaar wordt bekend gemaakt op 18 mei tijdens de Rotterdam Lezing.

In deze lezing zal prof. dr. Godfried Engbersen (hoogleraar Algemene Sociologie aan de EUR) onder andere nagaan of de uiteenlopende imago’s van Rotterdam wel bij de stad passen.

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Hiermee kun je je aanmelden voor de EM nieuwsbrief. Je krijgt elke donderdag een mail met het belangrijkste nieuws van de week. Er is een Nederlandstalige en een Engelstalige editie.

    Vragen over de nieuwsbrief? Lees eerst onze veelgestelde vragen.