Het is een trend op de Erasmus Universiteit: gratis eten uitdelen ter promotie van een evenement. Vandaag konden studenten rond lunchtijd een gratis frietje halen bij de kraam voor het L-gebouw. De EFR regelde de frietkraam om studenten ‘warm’ te maken voor EFR-Business Week, die later deze maand start.

“Terwijl studenten staan te genieten van hun frietje, kunnen wij hen mooi iets vertellen over de Business Week. Voor wat hoort wat”, lacht John Derks, derdejaars bedrijfskunde en organisator. En dat lijkt aan te slaan, want gewillig laten de studenten zich informeren over de sprekers en activiteiten in de week van 30 maart tot en met 8 april.

Gezond vet

Ondertussen wordt in de frietkraam aan de lopende band gebakken – in plantaardig vet wel te verstaan. In twee uur tijd zijn ongeveer vijfhonderd zakjes friet over de toonbank gegaan. Volgende week staat de EFR met een andere lekkernij op de campus om meer bekendheid te geven aan de Business Week. LJ

Lees meer over de sprekers en activiteiten tijdens de EFR-Business Week