Dj’en voor de toekomstige jurist

Ter afsluiting van de Meesterwerk, en om het eindfeest van aankomende donderdag te promoten, draaide dj Anthony King vandaag plaatjes in de hal voor de kantine in het L-gebouw.

“De Meesterweek is boven verwachting goed verlopen,” vertelt Shardee Ilaria, bestuurslid van de Juridische Faculteitsraad, terwijl ze meebeweegt op de pakkende beats van de dj. “Er zijn een groot aantal studenten, ook niet-juridische, afgekomen op de workshops, trainingen en fora die we de afgelopen anderhalve week hadden georganiseerd. Vooral de whiskyproeverij trok veel belangstellenden.” De dj zal woensdag 10 maart opnieuw zijn kunsten vertonen in het L-gebouw. CL

Deel dit artikel

Wat gebeurt er allemaal op deze universiteit?AgendaLees meer EM-verslaggeefster Tara Lewis vraagt iedere maand aan een thuiswoner: mag ik met je mee? Deze maand stapte ze met T… twitter.com/i/web/status/93183… @ErasmusMagKroegen van RotterdamMeer informatie »