LSVb opent klachtenbox

11 02 10 Naast een studentenlijn heeft de LSVb nu ook een klachtensite. Studenten kunnen hun grieven voortaan kwijt op een speciaal daarvoor bestemd formulier op de nieuwe site klachtenbox.net.

“Onze studentenlijn is echt bedoeld voor één op één juridisch advies”, legt LSVb-voorzitter Gerard Oosterwijk uit. “Met alleen een klacht bel je niet zo snel op. De nieuwe site maakt het voor studenten makkelijker hun klachten bij ons te melden.”

Klachten

Merkt de LSVb dat een bepaalde klacht vaak en op verschillende plaatsen voorkomt, dan gaat de studentenbond erachteraan. “Maar ook als er binnen een bepaalde opleiding veel klachten zijn kunnen we daar wat aan doen. Bij de opleiding of instelling klagen is voor een student natuurlijk stap één, maar dat helpt of kan niet altijd. Als de LSVb opbelt, dan brengt dat misschien toch wat meer teweeg.” HOP

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Hiermee kun je je aanmelden voor de EM nieuwsbrief. Je krijgt elke donderdag een mail met het belangrijkste nieuws van de week. Er is een Nederlandstalige en een Engelstalige editie.

    Vragen over de nieuwsbrief? Lees eerst onze veelgestelde vragen.