Mexicaanse griep passé

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) meldde onlangs dat de epidemie van de zogenaamde Mexicaanse griep voorbij is. De maatregelen die op de Erasmus Universiteit waren getroffen, verdwijnen daarom nu.

Overal, vooral in de buurt van toiletfaciliteiten, waren voorlichtingsposters “Grip op griep” opgehangen. GOM Schoonhouden zal al deze posters verwijderen. De dispensers met papieren handdoekjes zullen niet meer worden bijgevuld en deze worden, nadat ze leeg zijn, van de muur gehaald.

Het team EUR-medewerkers dat zich bezighield met de eventuele pandemie, het Calamiteiten Managementteam, wordt bij deze ook opgeheven. MM

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Hiermee kun je je aanmelden voor de EM nieuwsbrief. Je krijgt elke donderdag een mail met het belangrijkste nieuws van de week. Er is een Nederlandstalige en een Engelstalige editie.

    Vragen over de nieuwsbrief? Lees eerst onze veelgestelde vragen.