Om hun 25ste verjaardag kracht bij te zetten heeft de Hermes House Band samen met de inmiddels zestigjarige Gloria Gaynor een remake gemaakt van hun nummer 1 hit uit 1994 I Will Survive.

Het nieuw opgenomen nummer zal 6 februari te horen zijn tijdens het – overigens al geruime tijd uitverkochte – jubileumconcert van de Hermes House Band in het Nieuwe Luxor. Het programma zal bestaan uit de muzikale hoogtepunten van de afgelopen 25 jaar. De band kan daarbij rekenen op de steun van het Rotterdam Young Ensemble.

Help Warchild

De opbrengsten van de lustrumshow en de remake van I will Survive zullen ten goede komen van Warchild. Tevens zal op de avond een boek over de geschiedenis van de Hermes House Band worden gepresenteerd. Ook de revenuen van dit werk zullen worden overgemaakt naar Warchild. GE