Studenten en medewerkers kunnen op donderdag 3 december meedoen aan een hardloopwedstrijd op campus Woudestein. Zij steunen hiermee het project ‘Schools for Africa’.

Het parcours van ongeveer 800 meter start op de Institutenlaan onder de luchtbrug van de Universiteitsbibliotheek. Vanaf daar lopen de deelnemers via de Hogeschoollaan, de Burgemeester Oudlaan en de Collegelaan een rondje.

Sponsoren

Om geld voor het project Schools for Afrika binnen te halen, roept de organisatie de lopers op om zich te laten sponsoren door vrienden, familie of collega’s voor elk gelopen rondje. Het gaat er dus om zoveel mogelijk rondjes te lopen in maximaal één uur. De donaties gaan rechtstreeks naar UNICEF, die daarmee, samen met het Nelson Mandela Fonds, scholen zal bouwen voor Afrikaanse kinderen.

Geïnitieerd door CEMS

De loop is een initiatief van CEMS Club Rotterdam. CEMS is een masterprogramma van anderhalf jaar in Internationaal Management en wordt op de Erasmus Universiteit verzorgd door de Rotterdam School of Management, Erasmus University. De sportraad helpt CEMS bij de organisatie.

Hoe doe ik mee?

Deelname kost 5 euro en daarvoor krijgen de deelnemers een startnummer en een lootje waarmee zij kans maken op een iPhone, Nintendo Wii, of een ballonvaart voor twee personen. Bovendien is er glühwein voor iedereen die meedoet of komt aanmoedigen. LJ

Datum: 3 december

Tijd start: 18.00 uur

Locatie: Campus Woudestein

Meer informatie