De mooiste studentes wonen in Groningen, blijkt uit een poll op Studenten.nl. Zuid-Holland komt op de tweede plaats.

Jan-Peter Cruiming, directeur van Studenten.nl zegt op de site niet verbaasd te zijn over de uitlslag. “Je ziet ook dat castingsbureaus, zoals bijvoorbeeld Dutch Casting, behalve hun kantoor in Amsterdam, een filiaal in Groningen hebben. Hier zijn veel modellen met potentie te halen.”

Studenten.nl organiseert samen met Ulla Models ook een wedstrijd ‘Mooiste studente van Nederland’. Al ruim 125 dames hebben zich aangemeld. Uit alle aanmeldingen selecteert de organisatie de 20 mooiste, en vervolgens kunnen bezoekers van studenten.nl stemmen op hun favoriet. Van de 12 finalisten wordt een mooie kalender samengesteld. De opbrengst van de kalender gaat voor de helft naar de ‘Glazenhuisactie’ van 3FM, die samen met het Rode Kruis geld inzamelt voor malariabestrijding. De studente met de meeste stemmen wint €.1000,-!

Schrijf je als EUR-student in voor de wedstrijd!