‘Amerikaanse toestanden’

De groep van 160 studenten International Business Administration valt op door de donkerblauwe toga’s en baretten met gouden kwast. Op 29 oktober krijgen zij hun bachelordiploma. Voorafgaand aan de uitreiking maken de meeste studenten een foto bij het Erasmusbeeld op campus Woudestein.

“Het zijn wel een beetje Amerikaanse toestanden”, giechelt Rachel Cao. Volgens haar regelt RSM deze kleding vanwege de vele buitenlandse studenten op de faculteit. De baret mogen de studenten na de uitreiking houden, de toga moeten ze weer inleveren. LJ

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Hiermee kun je je aanmelden voor de EM nieuwsbrief. Je krijgt elke donderdag een mail met het belangrijkste nieuws van de week. Er is een Nederlandstalige en een Engelstalige editie.

    Vragen over de nieuwsbrief? Lees eerst onze veelgestelde vragen.