De website HousingAnywhere maakt het voor uitwisselingsstudenten makkelijker om een geschikte kamer in Rotterdam te vinden. Er is geen tussenpersoon, dus er zijn geen extra kosten.

Voor studenten die in Rotterdam komen studeren, kan het vinden van geschikte woonruimte lastig zijn. De Engelstalige website biedt de oplossing en helpt om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Als Nederlandse student kun je je kamer aanbieden en als buitenlandse student op zoek naar tijdelijke woonruimte in Rotterdam, kun je die vinden.

Icoontjes op de kaart op de homepage geven aan waar de woning zich bevindt. Als je er op klikt, zie je alle gegevens en kun je contact opnemen met de aanbieder. De FAQ-link geeft je alle informatie over de site en wat algemene informatie over huren in Nederland.

HousingAnywhere is een serieus alternatief voor de kamers en appartementen die Stadswonen aanbiedt en zal een goed middel zijn in de strijd tegen kamertekorten in de toekomst. KL