Studenten kunnen op 8 oktober de CEO van Microsoft, Steve Ballmer, interviewen voor NOVA College Tour.

De opvolger van Bill Gates verdiende 15 miljard dollar tijdens zijn carrière bij dit bedrijf. Hoe Ballmer dat voor elkaar kreeg, kun je hem vragen tijdens de opnamen van NOVA College Tour. Deze, of andere brandende vragen, kun je mailen naar de redactie. Vermeld ook je naam, leeftijd, telefoonnummer en studie.

Het is de tweede keer dat NOVA College Tour opgenomen wordt op de campus van de Erasmus Universiteit. Dat is niet toevallig, want Steve Ballmer is dan toch al te gast op de EUR. “De universiteit heeft ons toen benaderd om zijn bezoek te gebruiken voor een uitzending van NOVA College Tour”, vertelt Jerney Zwart, redacteur bij het televisieprogramma. “We zijn blij dat de EUR ons het uurtje met Ballmer gunt.”

Bij vorige editie van NOVA College Tour waren 150 studenten aanwezig. Tijdens de opnamen op 8 oktober in de Sorbonnezaal, is echter plaats voor ongeveer 600 studenten.

Datum: 8 oktober 2009

Locatie: Erasmus Universiteit Rotterdam, Campus Woudestein, Sorbonne zaal

Aanvang: 13.00 uur.

Heb je nog vragen? Bel dan Jerney Zwart: 06 13 70 19 24