Heb jij een gat in je hand of juist je geldzaken goed op orde? Studenten.net komt met een nieuwe initiatief; de site heeft een digitaal huishoudboekje online gezet. Voortaan heb jij je inkomsten en uitgaven netjes op een rij.

Voor studenten is het niet makkelijk om het geld in de portemonnee te houden. Hoeveel geld komt er binnen, en hoeveel gaat eruit? Met het huishoudboekje van studenten.net zijn jouw geldzaken snel geregeld.

Inkomsten en uitgaven

Je vult anoniem het huishoudboekje op de site in. Wat verdien je per maand? Hoeveel geef je uit aan kleding? Hoeveel betaal je aan de verzekering en hoeveel studiefinanciering ontvang je? Met al deze antwoorden berekent de site automatisch al je inkomsten en uitgaven. Vervolgens vergelijkt studenten.net jouw uitgaven met die van een andere student. Het invullen van de test kost maar een paar minuten. Studenten krijgen direct te zien waar ze op kunnen besparen of hoe ze meer kunnen verdienen.

Tips

Naast het huishoudboekje, geeft de site ook tips aan studenten met betrekking op hun geldzaken. Studenten.net geeft onder andere adviezen over bijbaantjes, kamers en goedkoper internet. LR