Het is 30° C, wat doe je hier nog?

Rogier van Toor, masterstudent Economie: “Werken bij Selexyz, mijn scriptie op poten zetten en twee hertentamens maken.” >>>

Het is 30°C, wat doe je hier nog?

Tijdens de zomermaanden heeft Gesnapt een nieuwe invulling. We stellen studenten of medewerkers op de campus de vraag: Het is 30° C, wat doe je hier nog? Elke week een ‘plakker’ aan het woord.

Arthur van den Pol, schakelstudent Economics & Business

“Vanmiddag ga ik naar de tentameninzage van een vak dat ik op het nippertje niet heb gehaald. Verder ben ik elke dag in de universiteitsbibliotheek (UB) te vinden, want ik heb tussen de 2 en 4 hertentamens in juli. Ik studeer altijd in de UB, omdat ik me daar beter kan concentreren. Ik heb geen strak schema; meestal begin ik rond 11 uur en lees ik van tevoren nog een ontspannend boek zoals nu. De ene dag trek ik door tot ’s avonds en eet ik hier op de campus. Op andere dagen stop ik om drie uur om nog lekker van het zonnetje te genieten op een terras in de Oude Haven.

Wat betreft vakantie heb ik nog niets geboekt. Dat lijkt me niet prettig tussen de tentamens door. Eind juli hoop ik een leuke last-minute naar Barcelona, Madrid of Griekenland te vinden. Ik houd van ontspanning en cultuur, een luiervakantie is niet aan mij besteed. ”