Rogier van Toor, masterstudent Economie

“Werken bij Selexyz, mijn scriptie op poten zetten en twee hertentamens maken. Bij Selexyz is het momenteel rustig. De hele zomer door zijn er tentamens dus studenten kopen vooral pennen, schrijfblokken en rekenmachines. En docenten vragen soms naar boektitels waar ik nog nooit van heb gehoord. Ik ga dan op zoek waar we dat boek kunnen bestellen.

Aan mijn scriptie ben ik net begonnen. Het gaat over adviseurs van de overheid; hoe onafhankelijk zijn zij en hoe geven zij advies? Ik gebruik daarvoor een wiskundig model.

Vakantie zit er niet in deze zomer, maar ik kijk al wel uit naar de Eurekaweek. Ik ben lid van studentenvereniging RSG en onze Eurekaweekcommissie heeft een leuk programma samengesteld. Ik ga lekker feesten en praatjes maken met de eerstejaars om ze over te halen lid te worden. Waarom wij de leukste vereniging zijn? Bij RSG heb je de meeste vrijheid, er is geen ontgroening en iedereen is gelijkwaardig.”