Filmwedstrijd: hoe gekleurd zijn de media?

Houden traditionele media voldoende rekening met jongeren, allochtonen en andersdenkenden? Hoe blijf jij op de hoogte van de gebeurtenissen om je heen? En herken jij je in de beelden die radio, tv, tijdschriften, kranten en internet laten zien? Kortom: hoe gekleurd of kleurrijk zijn de media in Rotterdam?

Op 2 juni is de jaarlijkse Rotterdam Lezing. Dit jaar gaat het over media in een multiculturele stad. Op dezelfde avond reiken we drie prijzen uit aan de beste, tofste en spannendste filmpjes over het thema: hoe gekleurd of kleurrijk zijn de media in Rotterdam!

Vertel in maximaal 100 seconden jouw verhaal en win maximaal 100 euro!

Upload je filmpje op YouTube en geef het de trefwoorden ‘rotterdamlezing’ en ‘erasmus’. Stuur een mail met de link naar: [email protected]

De winnende filmpjes worden geplaatst op EM.Online. Inzenden kan tot en met 11 mei 2009.

De Rotterdam Lezing is een samenwerkingsverband tussen het Studentenpastoraat, Art. 1 en Erasmus Podium, en Erasmus Magazine van de Erasmus Universiteit Rotterdam.