Even voorstellen

Ik ben Özlem Çoban. Ik ben sinds februari werkzaam bij afdeling studentenvoorzieningen als coördinator diversiteit studenten. In deze hoedanigheid ben ik verantwoordelijk voor KASEUR, een samenwerkingsverband van multiculturele studentenverenigingen op Erasmus Universiteit Rotterdam, en voor de mentorenprojecten op 5 vwo-scholen en 2 VMBO-scholen in Rotterdam.

KASEUR bestaat op dit moment uit 11 leden (ARIA, ASAH, Avi Cenna, Cosmicus Rotterdam,CSA,Eurabia, IQRA, MashriQ,Mozaik, Passaat en PPI Rotterdam) en 1 aspirant-lid (IYC).

CvB-diner

Woensdag 6 mei

Jaarlijks wordt er door de KASEUR-verenigingen het CvB-diner georganiseerd. Dit jaar vindt het plaats op maandag 11 mei. Het doel van dit diner is om het College van Bestuur, maar ook andere medewerkers en verenigingen, kennis te laten maken met de KASEUR-verenigingen.

KASEUR Staf: Ursula David, Mustapha Akchich en Özlem Çoban

Het bijzondere aan dit diner is dat de gerechten worden verzorgd door de verenigingen, een gevarieerde multiculturele keuken. Om het organisatorisch goed te laten verlopen is er een commissie gevormd die de KASEUR-staf ondersteunt. Deze bestaat uit Kagan Koktas (Mozaik), Laila Charrouda (Eurabia) en Thalicia Lieuw-Sjong (Passaat).

Vandaag was een belangrijke dag omdat met Avenance de definitieve afspraken zijn gemaakt over het gebruik van de keuken, het serveren van het eten en de indeling van de zaal.

Morgen zullen de laatste puntjes over het CvB-diner besproken worden in het het maandelijkse KASEUR-overleg. Hierin wordt de gang van zaken bij de verenigingen besproken en worden de ervaringen met de andere KASEUR-verenigingen gedeeld. Zo ontstaan er ook gezamenlijke activiteiten.